Indien - landet som förändrar hela din världsbild.

Jag och min vapendragare Emmy har lämnat vår bomullstillvaro i Sverige för att söka lyckan i Indien. Vi byter ut de halvtrista salarna på Mälardalens Högskola mot Welingkar Institute of Management i Mumbai (Bombay). Vi lämnar kvarg, bandyklubbor, jantelagen och en stabil tarmflora hemma och byter ut det mot en årsförbrukning av imodium plus, 40 grader, total trafikkaos, fantastisk kultur och en kulinarisk käftsmäll á la himmelriket. Här beskriver vi kulturkrockar, vardagen och annat som vi upplever. En och annan bild laddas upp när nätverket tillåter. Följ vår resa och fall pladask för Indien så som vi gjort! Kul att just Du hittat hit!

Välgörenhetskonsert

Publicerad 2013-03-03 10:43:23 i

Igår var vi medbjudna på en välgörenhetskonsert för en organisation som jobbar för hemlösa pojkar i Mumbai. Dessa pojkar bor ofta på tågstationen och sniffar lim.

Konserten höll på i fyra timmar och det var blandad musik och sång på både engelska och hindi. Det var vackert och på slutet skänkte vi pengar.

Nu har skolan kommit igång ordentligt och det är 6-7 grupparbeten som pågår parallellt, så det är lite rörigt. Vi blandar ihop alla namn på indierna och grupparbeten hit och dit. Vi tar en dag i taget :) Imorgon är första presentationen, lite pirrig är jag allt. Ämnet är Human Resources.

Hoppas ni haft en bra helg! :) kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela