Indien - landet som förändrar hela din världsbild.

Jag och min vapendragare Emmy har lämnat vår bomullstillvaro i Sverige för att söka lyckan i Indien. Vi byter ut de halvtrista salarna på Mälardalens Högskola mot Welingkar Institute of Management i Mumbai (Bombay). Vi lämnar kvarg, bandyklubbor, jantelagen och en stabil tarmflora hemma och byter ut det mot en årsförbrukning av imodium plus, 40 grader, total trafikkaos, fantastisk kultur och en kulinarisk käftsmäll á la himmelriket. Här beskriver vi kulturkrockar, vardagen och annat som vi upplever. En och annan bild laddas upp när nätverket tillåter. Följ vår resa och fall pladask för Indien så som vi gjort! Kul att just Du hittat hit!

Värdefull söndag

Publicerad 2013-04-21 13:03:03 i Allmänt,

Vaknade imorse innan klockan här i Indien, som nu hör till vanligheten här på våra plywoodskivor till sängar. Frukosten har varit samma sedan vi kom hit, den har närmare bestämt bestått av 2 kokta ägg, en tomat, en kiwi och en kopp snabbkaffe. Därefter har vi gått till gymmet där vi spenderat cirka 80 minuter. Eftersom vi inte haft några lektioner på senaste tiden har vi då gått upp på vårat soltak någon timme innan vi tagit tag i dagens ärenden eller plugg. Soltaket låter trevligare än vad det är, det är smutsigt och dammigt med fågelskit och sedan finns det solceller som skjuter ut små duschar av vatten på oss. Blev liiiiivrädd första gången det hände. VEEEM SKJUTER PÅ MIG?!
 
 
Och ja, vi har fått fågelskit på oss också! ;) Men vi är så tacksamma för denna lilla tillflyktsort där ingen stör oss. Och det är så otroligt härligt att äntligen få en och annan solstråle på sig.
 
Imorn har vi HRM exam. Det känns mest omotiverat att plugga till eftersom professorn är lite galen. En av hans power points som vi ska plugga in är över 200 sidor!!!! Åter igen, kvantitet.... ? Det går fortare att titta igenom mitt facebookfeed (inkluderad irrelevant babbel om folks liv) sedan 2010 än denna powerpointarnas powerpoint.
 
Nu en liten eftermiddagskaffe och lugn och ro, vi tar vara på sista tiden och tar en dag i taget. Vi vill båda komma hem utvilade och laddade. I sommar blir det högt tempo med två sommarkurser och två jobb för mig. Och såklart en massa härlig träning! 
 
Lite mindre än två veckor kvar nu...
 
Kram!

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2013-04-21 17:49:25

MASSOR med träning :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela